تحولات منطقه

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: اعطای امکانات به ساخت و سازهای غیرقانونی در حومه مشهد، خلاف قانون است و باید نظر قانون در مورد تخریب یا رسیدگی قضایی به آن‌ها اعلام شود.

ویلاسازی‌های غیر قانونی در حومه شهر مشهد/ منتظر رأی قضایی هستیم
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین ، طی چند روز گذشته، خبر کشف یک مجموعه ویلایی لاکچری در مسیر بلوار شاهنامه منطقه توس، به نام شهرک اساطیر که از سوی خبرسازان آن به باستی‌هیلز مشهد معروف شد، در استان خراسان رضوی و کشور، خبر ساز شد. این مسئله، سؤالات زیادی را حول محور ممنوعیت تغییر کاربری‌های خلاف و خارج از ضابطۀ کشاورزی در زمین‌های حومه شهر مشهد به کاربری مسکونی و صنعتی مطرح کرد.

یکی از دستگاه‌های ذی‌ربط در تعیین نوع کاربری و مقابله با موارد خلاف در این موضوع، وزارت جهاد کشاورزی و مدیریت آن در هر استان است که به همین بهانه به سراغ مدیر امور اراضی اداره کل جهاد کشاورزی خراسان رضوی رفتیم.

محمدرضا قوسیان، مدیر امور اراضی اداره‌کل جهاد کشاورزی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با ویلاسازی‌های چند سال گذشته در زمین‌های دشت مشهد، حد فاصل خروجی مشهد تا چناران که کاربری کشاورزی دارند، گفت: تمامی این ساخت و سازها، خلاف قانون هستند و باید به آن‌ها رسیدگی شده و نظر قانون در مورد آن‌ها اعلام شود؛ این نظر می‌تواند تبصره ۲ یا تبصرۀ ۳ ماده ۱۰ باشد که یا تخریب است و یا رسیدگی قضایی.

وی در پاسخ به این سؤال که چگونه به سازه‌هایی که به‌شکل خلاف و غیرقانونی در دشت مشهد بسیار زیاد است، امکاناتی همچون آب، برق و گاز و یا سند داده می‌شود، گفت: اعطای امکانات به این‌ها قطعاً خلاف قانون است و باید رسیدگی شود، ولی سند شش‌دانگ در هیچ‌کدام وجود ندارد؛ تمام این‌ها سندهای مشاع دارند.

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان، در رابطه با شهرک‌های ویلایی بزرگی که در این ناحیه، به‌ویژه در بلوار شاهنامه، مانند شهرک اساطیر یا زیتون ساخته شده است، گفت: تمام این ساخت و سازها در دست رسیدگی قضایی است و ما منتظر دستور قانون هستیم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا سهل بودن ساخت و ساز و بهره‌مندی از امکانات در شهرک‌های ویلایی مانند زیتون به دلیل آن است که گفته می‌شود دارندگان آن از کارکنان و مرتبطین قوۀ قضاییه هستند، بیان کرد: در حال حاضر بیرق عدالت در دستان قوه قضاییه است و ما امید داریم این موارد با بررسی قضایی رفع شود. ما منتظر حکم قضایی هستیم. اگر خلاف ضابطه باشد، باید تخریب اتفاق بیفتد.

قوسیان همچنین اشاره کرد: در سال گذشته، حدود ۳ هزار تخریب انجام شده و در سال جاری، در خصوص واحدهای ویلایی غیرمجاز، ۵۰۰ تخریب اتفاق افتاده است. این تخریب‌ها از سوی کمیته صیانت از حریم شهر که شهرداری و جهاد کشاورزی عضو آن هستند، انجام شده است.

وی در ادامه گفت: مشکلی که در تخریب این واحدها وجود دارد، این است که تعداد آن‌ها از توان و ظرفیت ما بیشتر است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.